Uppdatering

Nu ar vi alltsa tillbaka i Matanana och livet rullar pa som vanligt.
Just nu ar allt har valdigt kampigt dock!
huset ar snart fardigt men det har inte riktigt blivit som vi har tankt. Var fundi spenderar hellre tid pa puben an att jobba i huset och nar han val ar dar sa ar han full sa huset ser inte riktigt ut som vi hade hoppats pa.
Och sangarna vi vantat pa i ca 2 manader visades sig va helt fel nar vi val skulle komma och hamta dom sa nu far vi kopa eget tra och bygga sjalva, trots att vi redan betalat. plus att det varit mkt andra missforstand och komplikationer pa sistonne.
Regn perioden har dragit igang ordentligt nu sa allt ar valdigt blott! da vi bor i en lerhydda med halmtak sa regnar det in och klader och saker blir aldrig torra.
vi har forsokt lagga pa pressening men den blaser bara bort hela tiden!
sa just nu ar det svart for mig att bli frisk nar man inte ens kan halla sig torr.
livet har ar aldrig latt och ibland ar det extra tufft som just nu men vi forsoker kampa pa.
 
Nu ar det mindre an en vecka kvar till jul och vi har ingen vidare julstamning da det ar ca 25-30 grader varmt mellan skurarna och det ar inte manga har som vet vad jul ar. Men vi forsoker skapa var egen julstamning genom att julpyssla lite hemma och med barnen. Jag har ett eget litet julprojekt som jag jobbar pa men vad det ar far ni reda pa efter jul!:) 
vi ser fram emot att spendera julafton med barnen och sen tar vi oss vidare mot huvudstaden och varmen!:)
 
Idag befinner vi oss i mafinga och shoppar med vart kara fadderbarn Flora och hennes mama Jeska. vilket ar valdigt mysigt!:)
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Johanna:

skriven

Kämpa på!! :) Ni är fantastiska!

2 Emelie:

skriven

Ni är otroliga! 💜

3 Anonym:

skriven

Hej Karro & Fidde! Spännande att läsa om ert äventyr! Man får verkligen perspektiv på saker och ting när man läser om livet ni lever nu. Hoppas du piggar på dig snart Karro! Ta hand om varandra och ha en god jul. Kram och omtanke från Göteborg /kusin Tim, Ika och Verna

4 Johan:

skriven

Fidde ser ut att behöva lite käk såsom hans byxor börja hänga... ;)

Kommentera här: