Hejdå lägenheten!

Nu är väskorna färdigpackade och lägenheten tömd, vi är nu officiellt bostadslösa!;) 
Det va lite sorgligt att lämna lägenheten. Vi har trivs väldigt bra där och vi har ganska nyligen börjat umgås med våra underbara grannar så dom kommer vi att sakna att bo nära. Men det känns faktiskt mest befriande!
Ingen bostad, inget jobb, inget som binder oss till en plats! Det är en enorm frihetskänsla!
Att kunna åka vart vi vill, när vi vill, hur vi vill, utan några förpliktelser!:) 
 
Imorgon kommer välstädat och städar ur lägenheten innan vi lämnar över nycklarna till de nya ägarna!
Så nu bor vi hos fiddes föräldrar i 3 dagar. Sen tar vi bussen upp till Sthlm på torsdag och hälsar på Frida och Danne och på söndag flyger vi!:) 
 
De närmsta dagarna kommer bara att spenderas med att träffa vänner och familj och säga hejdå till alla, det är den jobbigaste delen med att resa. 
Jag brukar nästan aldrig ha hemlängtan när vi är ute och reser och jag/vi längtar och ser väldigt mycket fram emot denna resan, precis som alla andra gånger vi har varit ute och rest.
Varken jag eller fidde har några problem med att åka långt med flyg, buss eller tåg. Ibland kan vi  t o m se fram emot det, det är liksom en del av upplevelsen.
Men tyvärr så innebär denna livsstilen vi har valt att man alltid kommer att sakna någon!
Jag har så många gånger önskat att man kunde samla ihop alla man älskar på en och samma plats i världen...
 
Så till alla våra nära och kära så ska ni veta att vi kommer att sakna er och vi kommer att komma tillbaka, kanske inte för alltid men vi kommer alltid att komma hem och hälsa på!
Och alla som vill är varmt välkomna till Tanzania!:) 
 
 
 Hejdå lägenheten! 
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Mamma:

skriven

Var rädda om er!
Det blir så tomt utan er här :(.
Kramar

2 Anonym:

skriven

Vi kommer att sakna er!!!! Kändes så sorgligt och tomt nu när det blev tomt och mörkt i lägenheten. Men det känns kul att veta att ni gör något ni brinner för, lycka till med allt <3 // Grannarna

Kommentera här: