Hejdå!

Nu har vi sagt Hejdå till byn, huset och barnhemmet! 
Vi bestämde oss för att lämna tidigare då vi hade ytterligare en motorcykel olycka i fredags. Jag blev skadad, inte allvarligt men tillräckligt för att inse att det varit alldeles för mycket skador, sjukdomar och andra missöden så nu va det dags att lämna bylivet och ta lite välbehövlig semester de sista veckorna innan vi åker hem och ta tag i hälsan.

Igår hade vi avskedsfest på barnhemmet och sa farväl till alla våra nära och kära. Vi packade ihop vårt fina hus i hopp om att vi kan komma tillbaka så snart vi, eller framför allt jag har tagit tag i min hälsa och mår bättre både psykiskt och fysiskt. Vi har sagt hela tiden att vi vill stanna så länge vi trivs och mår bra och med tanke på allt som hänt det senaste halvåret så borde vi kanske åkt hem tidigare men vi ville ge det en ärlig chans!
Vi har verkligen kämpat in i det sista. Vi ångrar inget och är glada, tacksamma och stolta för denna tiden och allt vi har åstadkommit och upplevt.
Vi kommer alltid att ha ett band till Tanzania, byn, barnen och alla vi lärt känna, vår andra familj.
Och vi kommer alltid att ha ett hus här som vi numera kallar sommarstuga dit vi alltid kan åka och hälsa på!
Men vi har insett våra begränsningar och att vi aldrig kommer att kunna bo här en längre tid då jag är för beroende av sjukvård. 
 
Tack CCY, Matanana, Bumilayinga, barnen, fröknarna och våra vänner för denna tiden! Vi ses snart igen! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Finns inga ord för hur mycket vi kommer att sakna er! 💛

Kommentarer:

1 Emelie:

skriven

❤️

2 Anonym:

skriven

Det har varit fantastiskt att få följa er på er resa.

3 Bosse & Inger:

skriven

Mer än väl kämpat!
Välkomna!

Kommentera här: